Resultaat 1–12 van de 60 resultaten wordt getoond
De wijngaarden van Fattoi, voor deze wijn, liggen op 350m boven zeeniveau en op een zuidelijke helling. De wijnstokken zijn 15 jaar oud. De oogst van de Sangiovese druiven gebeurd in de eerste dagen van oktober. Deze "Riserva" wordt alleen met de allerbeste oogsten en na een zorgvuldige selectie van de beste druiven gemaakt.
Een mooie geconcentreerde Brunello met heel veel elegantie en een goede zuurtegraad. De wijn is robijn-rood van kleur, rijk in zijn fruit met een mooie kruidige ondertoon. Ontzettend complex en met een lange afdronk. Zeer rijk en vol van smaak, een waar genot om te drinken!
Ontkurk de fles minstens 2 a 3 uur voor het serveren. Het wordt aanbevolen om deze wijn te decanteren, zodat de wijn goed belucht is.
De wijn is elegant, harmonieus en zeer geconcentreerd met een lange aromatische persistentie, volle tannine een lange afdronk.
De wijngaarden van Fattoi, voor deze wijn, liggen op 350m boven zeeniveau en op een zuidelijke helling. De wijnstokken zijn 15 jaar oud. De oogst van de Sangiovese druiven gebeurd in de eerste dagen van oktober.
Een mooie geconcentreerde Brunello met heel veel elegantie en een goede zuurtegraad als ruggengraat. Rijk in zijn fruit maar met een mooie kruidige ondertoon. Ontzettend complex en met een lange afdronk. De wijn is zichtbaar helder, briljant, een intense robijnrode kleur, met reflecties van granaat. Een waar genot om te drinken!
Ontkurk de fles minstens 2á3 uur voor het serveren. Het wordt aanbevolen om deze wijn te decanteren, zodat de wijn goed belucht is.
De wijn is elegant en harmonieus, met een lange aromatische persistentie, evenwichtige tannine en goed afgerond, met een droge en lange afdronk.
De wijngaarden van Fattoi, voor deze wijn, liggen op 350m boven zeeniveau en op een zuidelijke helling. De wijnstokken zijn 15 jaar oud. De oogst van de Sangiovese druiven gebeurd in de eerste dagen van oktober. Na de vergisting in stalen tanks gaat de wijn voor 8 maanden op eikenhouten vaten. Zo'n 3 maanden voor de verkoop wordt de wijn gebotteld.
Rosso di Montalcino is een prachtige, elegante, sappige wijn met smaken van morellen kersen en bessen. Kruidige tonen en een fijne lange afdronk met een heerlijke doordrinkbaarheid afkomstig van zijn zuurgraad.
De wijn is harmonieus droog, krachtig en fris met goede aromatische persistentie. Smaken van morellen kersen en bessen met een kruidige afdronk.
De wijngaarden van Fattoi, voor deze wijn, liggen op 350m boven zeeniveau en op een zuidelijke helling. De wijnstokken zijn 15 jaar oud. De oogst van de Sangiovese druiven gebeurd in de eerste dagen van oktober.
Een mooie geconcentreerde Brunello met heel veel elegantie en een goede zuurtegraad als ruggengraat. Rijk in zijn fruit maar met een mooie kruidige ondertoon. Ontzettend complex en met een lange afdronk. De wijn is zichtbaar helder, briljant, een intense robijnrode kleur, met reflecties van granaat. Een waar genot om te drinken!
Ontkurk de fles minstens 2á3 uur voor het serveren. Het wordt aanbevolen om deze wijn te decanteren, zodat de wijn goed belucht is.
De wijn is elegant en harmonieus, met een lange aromatische persistentie, evenwichtige tannine en goed afgerond, met een droge en lange afdronk.
De wijngaarden van Fattoi, voor deze wijn, liggen op 350m boven zeeniveau en op een zuidelijke helling. De wijnstokken zijn 15 jaar oud. De oogst van de Sangiovese druiven gebeurd in de eerste dagen van oktober. Na de vergisting in stalen tanks gaat de wijn voor 8 maanden op eikenhouten vaten. Zo'n 3 maanden voor de verkoop wordt de wijn gebotteld.
Rosso di Montalcino is een prachtige, elegante, sappige wijn met smaken van morellen kersen en bessen. Kruidige tonen en een fijne lange afdronk met een heerlijke doordrinkbaarheid afkomstig van zijn zuurgraad.
De wijn is harmonieus droog, krachtig en fris met goede aromatische persistentie. Smaken van morellen kersen en bessen met een kruidige afdronk.
De producten van Fattoi staan voor een leven van de familie Fattoi dat bestaat uit professionalisme en enthousiasme. Door deze mentaliteit heeft Fattoi het district Montalcino op de kaart gezet. Vanwege de locatie van de wijngaard en het feit dat de wijnen zijn beïnvloed door de zeebriezen, is Fattoi in de gelukkige positie optimaal te kunnen oogsten. In Montalcino vind men één van de meest ongelooflijke expressies van de “cordone speronato” beplantingstechnieken van de Sangiovese druiven.
De IGT van Fattoi is gemaakt van de Sangiovese druif en heeft na vinificatie gerijpt in roestvrijstalen vaten. Hierdoor heeft de wijn zijn fruit goed behouden, krachtige neus van kersen en verse pruimen die nog een mooie frisheid hebben. Doordrinkbaar door zijn zuurgraad met een ronde tannine, zeer goed in balans.
Zeer gebalanceerde wijn met een goede zuurgraad en ronde tannine aangevuld met smaken van kersen en verse pruimen.
De wijngaarden van Pradio bestrijken in totaal 35 hectare. De wijngaarden liggen in droge en zonnige velden, die voornamelijk bestaan uit grindachtig terrein. De vierde generatie van de Cielo Family zet zich in voor het produceren van unieke wijnen voor elegantie en persoonlijkheid.
Goud gele kleur met geuren van appel, peer en citrusfruit. Knisperende mousse met een delicate afdronk van appel en peer. Doordrinkbare wijn die voor iedereen toegankelijk is.
Knisperende mousse met een delicate afdronk van appel en peer.