Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond
Jamieson Ranch Vineyards heeft de Light Horse Foundation gesticht. De stichting zet zich in voor mensen met beperkingen, in het bijzonder die met autisme, en het steunen van andere belangrijke humanitaire beperkingen. Een gedeelte van de winst van Jamieson Ranch Vineyards steunt de Light Horse Foundation.
Deze Amerikaanse Pinot Noir heeft een zeer mooie prijs-kwaliteit verhouding. Geuren van zoethout, licht gerookt hout en kersenfruit. Een volle, fluweelzachte wijn met heerlijk kersenfruit, een goede zuurgraad voor de fijne doordrinkbaarheid, en mooi gebruik gemaakt van het Amerikaans eiken welke het karamel afgeeft.
Smaken van kersenfruit, zouthout, karamel en met een goede zuurgraad.
Bij het binnenkomen via de geweldige oprijlaan van Jamieson Ranch Vineyards, wordt men meteen begroet door het ontzagwekkende silhouet van de legendarische hengst - Whiplash. Zijn sculptuur, intens van sierlijke beweging, geeft een hint aan waarom dit nobele wezen de harten van iedereen veroverde met zijn schoonheid. Levendig, gedurfd en onafhankelijk zoals zijn naam, Whiplash was een zeldzame en elegante hengst.
Een fantastisch blend die zijn naam ten goede doet! Deze wijn heeft rijke aroma’s van donkere kersen, vijgen en bessen. In de smaak komen deze mooie rijpe fruittonen terug samen met hints van kruidnagel, Butter scotch en aardetinten. Een zeer uitgebalanceerde zuurgraad met een medium body, sappige tannine en een afdronk van zoethout.
Mooie smaak van rijp fruit, zoals donkere kers, vijgen en bessen. Hints van kruidnagel, Butter scotch en aardetinten. Zeer uitgebalanceerde zuurgraad met een medium body, sappige tannine en een afdronk van zoethout.
De naam Reata komt van het Spaanse woord voor 'lasso'. Hand gevlochten en begraven in de aarde om te genezen, elk touw - net als onze wijn - een individu voor de wijnmaker en voor het land waaruit het is geboren. 30% van deze wijn heeft in Franse eikenhouten vaten gerijpt voor een periode van 10 maanden.
Deze prachtige Pinot Noir van heeft heerlijke sappige smaken van kers, framboos, bosbes met een beetje anijs en karamel. De rijpe fijne tannine geven een zijdeachtige textuur met een hele mooie complexiteit en een rijke en lange afdronk. Een waar genot om te drinken!
Een heerlijke sappige wijn met smaken van kers, framboos, bosbes, anijs en karamel. Een rijpe tannine en zijdezacht textuur, mooie complexiteit en een lange afdronk.
De naam Reata komt van het Spaanse woord voor 'lasso'. Hand gevlochten en begraven in de aarde om te genezen, elk touw - net als deze wijn - een individu voor de wijnmaker en voor het land waaruit het is geboren. 30% van deze wijn heeft in Franse eikenhouten vaten gerijpt.
Deze Chardonnay heeft geuren van groene appel, walnoot, peer, honing en abrikoos. Een mooie volle wijn met smaken van gedroogde ananas, kamperfoelie, appel en Butter scotch. Frisse wijn maar toch zeer romig met een mooie lange afdronk.
Er ontvouwen zich smaken van rijpe perzik, mango en appel. Een rijpe en romige wijn met tonen van vanille aangevuld met ziltigheid en structuur. Een mondvullende wijn die zeer goed in balans is met een lange afdronk.
De Double Lariat vertegenwoordigt een nieuwe mijlpaal in het maken van rode wijn. In tegenstelling tot de typische Cabernet Sauvginon, is deze gedurfde, maar elegante wijn zowel gefermenteerd als hout gelagerd.
Deze wijn bestaat voor het grootste deel uit Cabernet Sauvignon, aangevuld met kleine delen Merlot en Petit Verdot. Een volle rode wijn met geuren van zwarte bessen, anijs en cederhout. We proeven een zeer fruitige wijn met smaken van cassisfruit, bramen en zwarte kersen met soepele tannine en een lange afdronk.
Anthony Dias Blue van Tasting Panel Magazine heeft jaargang 2014 van Jamieson Ranch Vineyards' Double Lariat Cabernet Sauvignon beoordeeld met 93 punten. De rode wijn uit Napa Valley werd door Blue geroemd om de "diep robijnen kleur", daarnaast noemt hij de wijn "zacht, weelderig en rijp, met zoete eik, sappige pruimen en bramen; rijk en evenwichtig."
Smaken van cassis, bramen en zwarte kersen verrukken het verhemelte, gevolgd door soepele tannine en een lange afdronk.
Jamieson Ranch Vineyards heeft de Light Horse Foundation gesticht. De stichting zet zich in voor mensen met beperkingen, in het bijzonder die met autisme, en het steunen van andere belangrijke humanitaire beperkingen. Een gedeelte van de winst van Jamieson Ranch Vineyards steunt de Light Horse Foundation.
De Cabernet Sauvignon heeft een neus van noten, bloemen, blauwe bessen en frambozen. Een fruitig karakter met een soepele tannine, smaken van bosbes en framboos, medium body en zeer rijk van smaak.
Smaken van bosbes en frambozen, medium-body, rijk met weelderige, fluweelzachte tannine.
De bodem en het klimaat van de Savoy wijngaard van Radio-Coteau toont veel gelijkenissen met de Franse Bourgogne. Dit inspireerde de wijnboer om Chardonnay aan te planten en daarmee een indrukwekkende wijn te maken. Specifiek wordt er gewerkt met twee variëteiten: 70% Wente en 30% Prosser.
The Wine Advocate #227 (Oktober 2016) beoordeelde deze wijn met 94 punten.
Licht getoast, veel fruitelementen, zoete specerijen uit de bakkerij, noten en amandelschil. Gecaramelliseerde citroen. Afgesloten met een rijkheid die doet denken aan de zachtheid van crème-fraiche qua smaak en mondgevoel.
Harrison Grade wordt op het estate zelf gekweekt, op 800 voet boven zeeniveau op een bergrand boven Occidental. De druiven worden biologisch verbouwd, met de hand geoogst, op oorspronkelijke wijze gefermenteerd en in-huis gebotteld. Bij het fermenteren wordt ongeveer 45% van de druiven als hele kluster gehouden, zodat er voldoende structuur en kelderpotentieel ontstaat.
Deze Syrah is donker robijnrood in het glas, met een blauwe rand. De concentratie van de kleur komt overeen met de stevige neus die deze wijn heeft. De wijn is ongefilterd.
The Wine Advocate #221 (oktober 2015) beoordeelde deze Syrah met maar liefst 96 punten.
Gedroogde viooltjes mengen zich met vers gesneden munt en zwarte peper. Sinaasappelschil en teer. Een goede fruitintensiteit.
Deze Lemorel van Radio-Coteau is een prachtige expressie van het unieke karakter van een cool climate Zinfandel. Lemorel is een eerbetoon aan een pionierende wijnmakersfamilie, die onder andere de eerste Zinfandel druiven aan de Amerikaanse kust aanplantte.
Deze rode wijn heeft 22 maanden op hout gelegen en daarna nog een jaar in de fles. Nu is de Lemorel Estate Zinfandel, vintage 2012 "ready to rock".
Een hint van abrikoos verrast. Verder kruidig, bittere chocolade en kaneel - zoals een Zinfandel moet zijn. Onderscheidend is de mineraliteit, gedreven door hoge zuren en structuur.
Esser-wijnen worden geproduceerd in het koele Central Coast Region in California en gemaakt van druiven uit duurzame wijngaarden. Deze wijnen drukken het fruit, het klimaat en het terroir uit in een poëtische expressie van smaken waarnaar lang werd gezocht door wijnkenners uit de hele wereld.
Een echt sappige en fruitige Pinot Noir met veel elegantie. Deze wijn heeft een enorm breed pallet aan kersenfruit, waarbij er mooi gebruik is gemaakt het Amerikaans eiken die een goede diepgang aan deze wijn geeft. Aangevuld met smaken van aardbeien en vanille.
Rijke volbloed Pinot Noir met een afdronk van sappige kersen, aardbeien en vanille.