Toont alle 9 resultaten
Deze rosé van Domaine Dusseau is gemaakt van de Syrah druif. Deze wijn heeft is lichtroze van kleur en heeft een zeer fruitig aroma van framboos en blauwe bes. Een verfrissende wijn met smaken van framboos en zachte peper in de afdronk.
Verfrissend, framboos en peper.
Een rosé wijn van 100% Grenache waarvan de stokken groeien in een kleirijke en vulkanische grond. Na het persen macereren het sap samen met de schillen voor een periode van 8 uur, hierdoor ontstaat de mooie zalmroze kleur.
Deze wijn heeft een zeer expressieve neus van grapefruit en rozen. We proeven een elegante wijn en toont een frisse zuurgraad met een minerale achtergrond. Een smaakexplosie van kers en blauwe bes, zeker de moeite waard om deze te proeven!
Zeer verfrissend, minerale achtergrond, fruitaroma's van blauwe bes en kers.
Een mooie Umbria Rosato IGT van 100% Sangiovese uit Italië. De druiven worden volledige met de hand geplukt aan het begin van september. Daarna wordt alles gesorteerd en voorzichtig geperst. Het sap en de schillen blijven daarna slechts 8 uur met elkaar in contact. De wijn wordt daarna 6 maanden op stalen vaten opgevoed en daarna tenminste een maand in de fles bewaard.
Deze wijn is antiek roze van kleur, met een koperkleurige fonkeling. Een elegante wijn, met goede fijnheid.
Aangenaam droog en delicaat hartig, met een goede frisheid.
Deze mousserende rosé is licht-roze en delicaat van kleur. De druiven worden handgeplukt en na een zachte persing gefermenteerd in stalen tanks. Hierbij worden de druiven van elke wijngaard apart gehouden, om daarna tot de perfecte cuvee te worden geassembleerd. De flessen blijven daarna 36 maanden rijpen in de wijnkelder.
Zacht en sappig, gecombineerd met een gebalanceerde zuurgraad.