Resultaat 13–22 van de 22 resultaten wordt getoond
De wijngaarden van Pradio bestrijken in totaal 35 hectare. De wijngaarden liggen in droge en zonnige velden, die voornamelijk bestaan uit grindachtig terrein. De vierde generatie van de Cielo Family zet zich in voor het produceren van unieke wijnen voor elegantie en persoonlijkheid.
Goud gele kleur met geuren van appel, peer en citrusfruit. Knisperende mousse met een delicate afdronk van appel en peer. Doordrinkbare wijn die voor iedereen toegankelijk is.
Knisperende mousse met een delicate afdronk van appel en peer.
Deze “Italiaanse Champagne” is van zeer mooie kwaliteit. Door de tweede gisting op fles heeft deze mousserende wijn heerlijke geuren en smaken van brood. Het bloemige karakter en delicate citrus fruit maakt deze wijn heerlijk verfrissend. Een mooie complexe mousserende wijn met rijk aroma en lange afdronk.
Corteaura Pas Dosé – La purezza, een mousserende witte wijn van Franciacorta Corte Aura. Lichtgele kleur met gouden reflecties. De druiven worden na een zachte persing gefermenteerd in stalen tanks. Na de botteling blijft de wijn voor 48 maanden in de kelders van het huis. Bij de degorgement wordt geen zoete likeur meer toegevoegd, waardoor deze "pas dosé" alleen de natuurlijke restsuikers bevat.
Geroosterd en gedroogd fruit en tropische noten. Een lange afdronk.
Deze 100% Chardonnay uit de Franciacorta is strogeel met een fijne mousse. De druiven zijn handgeplukt en na een zachte persing gefermenteerd in stalen tanks. Bij deze wijn wordt minder suiker toegevoegd dan de brut, waardoor er minder bubbels ontstaan en een verfijndere smaak. De flessen worden gedurende 36 maanden in de wijnkelder bewaard.
Zacht en romig van smaak, met in de verte rijp fruit en subtiele hints van witte bloemen en noten. Prettig en fris met een natuurlijk zachtheid die doet denken aan fluweel.
Deze mousserende rosé is licht-roze en delicaat van kleur. De druiven worden handgeplukt en na een zachte persing gefermenteerd in stalen tanks. Hierbij worden de druiven van elke wijngaard apart gehouden, om daarna tot de perfecte cuvee te worden geassembleerd. De flessen blijven daarna 36 maanden rijpen in de wijnkelder.
Zacht en sappig, gecombineerd met een gebalanceerde zuurgraad.