Resultaat 25–36 van de 60 resultaten wordt getoond
Roccolo Grassi Valpolicella Recioto wordt gemaakt van de blauwe druiven Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella en Croatina, deze worden ook gebruikt voor Valpolicella wijn te produceren. Deze wijn heeft geuren en smaken van kersen, pruimen zeer rijpe rode bessen, kruiden, tabak en chocolade. Het is een wijn van grote finesse en complexiteit. De wijn is enorm krachtig, vol, zoet maar nooit plakkerig.
Dit is een dessertwijn, hoog in het suikergehalte.
De Roccolo Grassi Recioto Soave wordt gemaakt van de Garganega druif, deze worden alvorens ze te persen gedroogd. Aroma's van rijp geel fruit zoals perzik en abrikoos met daarbij honing en een subtiele hazelnoot aroma. In smaak wat caramel, toffee en naast het gele fruit komt ook mandarijn naar boven. Veel structuur, body en karakter. Fluwelig op de tong met een zeer mooie en lange afdronk.
Dit is een dessertwijn, hoog in het suikergehalte.
Een witte wijn gemaakt van de druiven Malvasia Bianca en Trebbiano Toscane. Deze wijn is strogeel van kleur met een groene hint. Aroma's van rijp wit fruit, zoals perzik en abrikoos in de neus. We proeven een rijpe verfrissende wijn met aroma's van perzik, abrikoos en citrusvruchten.
Een wijn uit het hart van Chianti gemaakt van de druiven Sangiovese, Canaiolo, Malvasia Nera, Colorino, Merlot en Cabernet Sauvignon. Deze wijngaard is gelegen aan een vallei bij de rivier Virginio. De wijn is vol van rijp fruit en heeft een stroperige hint. Fruitaroma's van rijpe kersen, zwarte bessen en framboos met aroma's van violet. Zuivere wijn met toch een frisse zuur met een volle tannine en een prettige afdronk.
De wijn is vol van rijp fruit en heeft een stroperige hint.
De Il Primino P.M.D. van Cuturi 1881 wordt gemaakt van de Primitvo druif. De wijn wordt geproduceerd in Puglia. In 1881 huwde heer Tommaso Schiavonni - Tafuri met gravin Sabini di Altamura. Tommaso plantte in die periode de eerste kiemen van de Primitivo wijnstok. Dankzij Tommaso en Sabini werd de druif Primitivo Di Manduria geboren.
De wijn heeft een volle robijnrode kleur met geuraroma's van rode bessen, jam en pruim. Een zeer aangename wijn met smaken van rijpe rode bessen, pruim en mediterrane kruiden. Deze wijn heeft een volle body en frisse zuur.
Een kruidige wijn met aroma's van rode bes en pruim.
De Il Primo van Cuturi 1881 wordt gemaakt van de Primitvo druif. De wijn wordt geproduceerd in Puglia. In 1881 huwde heer Tommaso Schiavonni - Tafuri met gravin Sabini di Altamura. Tommaso plantte in die periode de eerste kiemen van de Primitivo wijnstok. Dankzij Tommaso en Sabini werd de druif Primitivo Di Manduria geboren. Deze wijn rijpt in eikenhouten vaten.
Een Primitivo met een donkerrode kleur met aroma's van pruim, chocola en aardbeienjam. Deze wijn heeft aangename lang aanhoudende smaken mediterrane kruiden, chocola, pruim en rode bes. Een volle wijn met rijpe fruitaroma's.
Aroma's van mediterrane kruiden, chocola, pruim en rode bessen.
De Baccolo Bianco is gemaakt van gedeeltelijk gedroogde druiven, hierdoor wordt de wijn voller en rijper van smaak. Een mooie aromatische wijn met duidelijke geuren van vers gemaaid gras, groene appeltjes en ananas. De smaken zijn fris en licht kruidig. Een heerlijke goed doordrinkbare wijn.
Deze nieuwe-stijl Valpolicella is eleganter en minder zwaar met dezelfde rijpheid en structuur als we gewend zijn van de Valpolicella. Met grote passie heeft Camilla deze wijn op de markt gezet nadat ze een research gedaan had. Ze heeft geëxperimenteerd met een kort drogingsproces voor de Profasio. De druiven worden één maand gedroogd, normaal gesproken ondergaat een Valpolicella Superiore geen drogingsproces. Na het drogingsproces en fermentatie wordt de wijn 12 maanden in Franse eiken vaten gerijpt.
Een harmonieuze wijn met intense smaak aroma's van rijpe kersen, gedroogde cranberries en balsamico. Aroma's van vanille en zoethout, zwarte peper met een hint van tropisch fruit. In de mond heeft de wijn een fijne balans met een zachte tannine en een lange afdronk.
Fijne tannines, goed in balans, lange afdronk.