Resultaat 61–72 van de 98 resultaten wordt getoond
Roccolo Grassi Valpolicella Recioto wordt gemaakt van de blauwe druiven Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella en Croatina, deze worden ook gebruikt voor Valpolicella wijn te produceren. Deze wijn heeft geuren en smaken van kersen, pruimen zeer rijpe rode bessen, kruiden, tabak en chocolade. Het is een wijn van grote finesse en complexiteit. De wijn is enorm krachtig, vol, zoet maar nooit plakkerig.
Dit is een dessertwijn, hoog in het suikergehalte.
Een wijn uit het hart van Chianti gemaakt van de druiven Sangiovese, Canaiolo, Malvasia Nera, Colorino, Merlot en Cabernet Sauvignon. Deze wijngaard is gelegen aan een vallei bij de rivier Virginio. De wijn is vol van rijp fruit en heeft een stroperige hint. Fruitaroma's van rijpe kersen, zwarte bessen en framboos met aroma's van violet. Zuivere wijn met toch een frisse zuur met een volle tannine en een prettige afdronk.
De wijn is vol van rijp fruit en heeft een stroperige hint.
De Il Primino P.M.D. van Cuturi 1881 wordt gemaakt van de Primitvo druif. De wijn wordt geproduceerd in Puglia. In 1881 huwde heer Tommaso Schiavonni - Tafuri met gravin Sabini di Altamura. Tommaso plantte in die periode de eerste kiemen van de Primitivo wijnstok. Dankzij Tommaso en Sabini werd de druif Primitivo Di Manduria geboren.
De wijn heeft een volle robijnrode kleur met geuraroma's van rode bessen, jam en pruim. Een zeer aangename wijn met smaken van rijpe rode bessen, pruim en mediterrane kruiden. Deze wijn heeft een volle body en frisse zuur.
Een kruidige wijn met aroma's van rode bes en pruim.
De Il Primo van Cuturi 1881 wordt gemaakt van de Primitvo druif. De wijn wordt geproduceerd in Puglia. In 1881 huwde heer Tommaso Schiavonni - Tafuri met gravin Sabini di Altamura. Tommaso plantte in die periode de eerste kiemen van de Primitivo wijnstok. Dankzij Tommaso en Sabini werd de druif Primitivo Di Manduria geboren. Deze wijn rijpt in eikenhouten vaten.
Een Primitivo met een donkerrode kleur met aroma's van pruim, chocola en aardbeienjam. Deze wijn heeft aangename lang aanhoudende smaken mediterrane kruiden, chocola, pruim en rode bes. Een volle wijn met rijpe fruitaroma's.
Aroma's van mediterrane kruiden, chocola, pruim en rode bessen.
Deze nieuwe-stijl Valpolicella is eleganter en minder zwaar met dezelfde rijpheid en structuur als we gewend zijn van de Valpolicella. Met grote passie heeft Camilla deze wijn op de markt gezet nadat ze een research gedaan had. Ze heeft geëxperimenteerd met een kort drogingsproces voor de Profasio. De druiven worden één maand gedroogd, normaal gesproken ondergaat een Valpolicella Superiore geen drogingsproces. Na het drogingsproces en fermentatie wordt de wijn 12 maanden in Franse eiken vaten gerijpt.
Een harmonieuze wijn met intense smaak aroma's van rijpe kersen, gedroogde cranberries en balsamico. Aroma's van vanille en zoethout, zwarte peper met een hint van tropisch fruit. In de mond heeft de wijn een fijne balans met een zachte tannine en een lange afdronk.
Fijne tannines, goed in balans, lange afdronk.
De Amarone van Massimago wordt gemaakt van de typische Valpolicella druiven, Corvina Veronese, Corvinone en Rondinella. De druiven worden voor deze wijn gedurende 80 dagen gedroogd, waarbij de temperatuur en vochtigheid constant gecontroleerd wordt. De wijn wordt gedeeltelijk gerijpt in Franse eiken vaten en in houten vaten van 20 hectoliter, voor een periode van 30 maanden.
De wijn is ontzettend geconcentreerd wat ook al te zien is aan het glas. Deze wijn heeft een enorme volheid, complexiteit en geweldig drinkgenot! In de geur komen aroma's van houtschors, mint en specerijen los. We proeven hier rijpe kersen, aardbeien, rozijntjes, maar ook zwarte peper en mooi houtgebruik. De eindeloze afdronk en de breedte van de wijn maken dit tot een absolute topper.
Diep aromatisch met kersen en zwarte peper.