Toont alle 6 resultaten
Harrison Grade wordt op het estate zelf gekweekt, op 800 voet boven zeeniveau op een bergrand boven Occidental. De druiven worden biologisch verbouwd, met de hand geoogst, op oorspronkelijke wijze gefermenteerd en in-huis gebotteld. Bij het fermenteren wordt ongeveer 45% van de druiven als hele kluster gehouden, zodat er voldoende structuur en kelderpotentieel ontstaat.
Deze Syrah is donker robijnrood in het glas, met een blauwe rand. De concentratie van de kleur komt overeen met de stevige neus die deze wijn heeft. De wijn is ongefilterd.
The Wine Advocate #221 (oktober 2015) beoordeelde deze Syrah met maar liefst 96 punten.
Gedroogde viooltjes mengen zich met vers gesneden munt en zwarte peper. Sinaasappelschil en teer. Een goede fruitintensiteit.
Deze Lemorel van Radio-Coteau is een prachtige expressie van het unieke karakter van een cool climate Zinfandel. Lemorel is een eerbetoon aan een pionierende wijnmakersfamilie, die onder andere de eerste Zinfandel druiven aan de Amerikaanse kust aanplantte.
Deze rode wijn heeft 22 maanden op hout gelegen en daarna nog een jaar in de fles. Nu is de Lemorel Estate Zinfandel, vintage 2012 "ready to rock".
Een hint van abrikoos verrast. Verder kruidig, bittere chocolade en kaneel - zoals een Zinfandel moet zijn. Onderscheidend is de mineraliteit, gedreven door hoge zuren en structuur.
“When my dad began Joseph Phelps Vineyards in 1973 he did so with a very long term view and long term approach. He knew that in order to create the best wines possible he had to have tremendous dedication, attention to detail and passion.” – Bill Phelps, Joe’s son
De zeer elegante Pinot Noir heeft een snufje peper en is zacht en smaakvol. De wijn heeft levendige, zachte en geconcentreerde smaken van rijpe aardbeien, bramen, pruimen en kersen.
92 points - Antonio Galloni
93 points - Robert Parker WA
Zeer elegante wijn met geconcentreerde smaken van rijpe aardbeien, bramen, pruimen, kersen en peper. De mooie ruggengraat van zuren, mineralen en zijn soepele tannine vullen de mond en geven een lange en verrassende afdronk.
"We didn’t just stick a flag in the ground. We stuck 100 acres of vines in the ground. It was a risk and a challenge, but the wines we’re making now show it was a good bet.” - Mike McEvoy, VP, Director of Sales, Joseph Phelps Vineyards
Deze heerlijk sappige Pinot Noir heeft duidelijke tonen van kersen, bosbessen en zoete vanille, gevolgd door van bramen, witte peper, cassis en rozen . Een rijke wijn met een vol mondgevoel. Een evenwichtige zuurgraad en zachte tannines creëren een verleidelijke Pinot Noir met een lange , weelderige afdronk.
92 Points - Antonio Golloni, Vinous.
90 Points - Robert Parker WA
Mooie frisse zuurgraad met zeer geconcentreerd fruit zoals framboos en rode bes. Hints van gerookt vlees en bakkruiden.
"We didn’t just stick a flag in the ground. We stuck 100 acres of vines in the ground. It was a risk and a challenge, but the wines we’re making now show it was a good bet.” - Mike McEvoy, VP, Director of Sales, Joseph Phelps Vineyards
Deze heerlijk sappige Pinot Noir heeft duidelijke tonen van kersen, bosbessen en zoete vanille, gevolgd door van bramen, witte peper, cassis en rozen . Een rijke wijn met een vol mondgevoel. Een evenwichtige zuurgraad en zachte tannines creëren een verleidelijke Pinot Noir met een lange , weelderige afdronk.
92 Points - Robert Parker, Wine Advocate.
92 Points - Antonio Golloni, Vinous.
Mooie frisse zuurgraad met zeer geconcentreerd fruit zoals framboos en rode bes. Hints van gerookt vlees en bakkruiden.