Resultaat 49–60 van de 60 resultaten wordt getoond
Deze Passito wijn van Roccafiore wordt gemaakt van de druif Moscato Giallo, de druiven worden handmatig geselecteerd en worden gedroogd. De druiven worden hierna voorzichtig geperst en daarna gefermenteerd.
Deze wijn heeft een heldere goude kleur met hints van amber. Geuraroma's van abrikoos, vijgen, dadels en gekonfijt citrus. We proeven een volle rijke wijn met aroma's van karamel, honing, stroop, abrikoos en vijg.
Dit is een zoete wijn.
Smaakaroma's van karamel, honing, stroop, abrikoos en vijg.
De Maestro Primitivo is een volle rode wijn met een rijk karakter. Deze Primitivo is zeer toegankelijk met delicate aroma's van pruimen, rode bessen en violet. De aroma's worden aangevuld met een mooie complexiteit en kruidige toon. De wijn heeft een volle body aangevuld met een zachte tannine.
De Gran Maestro Appasimento Bianco wordt gemaakt van Chardonnay en Fiano druiven, deze worden alvorens ze te persen gedeeltelijk gedroogd. Hierdoor wordt de wijn voller van smaak en ontstaan er zeer rijpe fruit aroma's. Door de combinatie van Chardonnay met de Fiano druif is de wijn goed in balans. De Fiano druif is een relatief onbekende druif uit het zuiden van Italië, die een dik mondgevoel geeft en zacht zuurgehalte heeft.
Aromatisch, vol, bloemig, kruidig en zachte toon van noten.
Gran Maestro Bianco Puglia IGT 2015 heeft een gouden medaille gewonnen op de Berliner Wein Trophy 2017.
Een mooie intense volle ronde wijn met een mooie frisheid in de afdronk.
Deze “Italiaanse Champagne” is van zeer mooie kwaliteit. Door de tweede gisting op fles heeft deze mousserende wijn heerlijke geuren en smaken van brood. Het bloemige karakter en delicate citrus fruit maakt deze wijn heerlijk verfrissend. Een mooie complexe mousserende wijn met rijk aroma en lange afdronk.
Corteaura Pas Dosé – La purezza, een mousserende witte wijn van Franciacorta Corte Aura. Lichtgele kleur met gouden reflecties. De druiven worden na een zachte persing gefermenteerd in stalen tanks. Na de botteling blijft de wijn voor 48 maanden in de kelders van het huis. Bij de degorgement wordt geen zoete likeur meer toegevoegd, waardoor deze "pas dosé" alleen de natuurlijke restsuikers bevat.
Geroosterd en gedroogd fruit en tropische noten. Een lange afdronk.
Deze 100% Chardonnay uit de Franciacorta is strogeel met een fijne mousse. De druiven zijn handgeplukt en na een zachte persing gefermenteerd in stalen tanks. Bij deze wijn wordt minder suiker toegevoegd dan de brut, waardoor er minder bubbels ontstaan en een verfijndere smaak. De flessen worden gedurende 36 maanden in de wijnkelder bewaard.
Zacht en romig van smaak, met in de verte rijp fruit en subtiele hints van witte bloemen en noten. Prettig en fris met een natuurlijk zachtheid die doet denken aan fluweel.
Deze mousserende rosé is licht-roze en delicaat van kleur. De druiven worden handgeplukt en na een zachte persing gefermenteerd in stalen tanks. Hierbij worden de druiven van elke wijngaard apart gehouden, om daarna tot de perfecte cuvee te worden geassembleerd. De flessen blijven daarna 36 maanden rijpen in de wijnkelder.
Zacht en sappig, gecombineerd met een gebalanceerde zuurgraad.