Toont alle 3 resultaten
Esser-wijnen worden geproduceerd in het koele Central Coast Region in California en gemaakt van druiven uit duurzame wijngaarden. Deze wijnen drukken het fruit, het klimaat en het terroir uit in een poëtische expressie van smaken waarnaar lang werd gezocht door wijnkenners uit de hele wereld.
Een echt sappige en fruitige Pinot Noir met veel elegantie. Deze wijn heeft een enorm breed pallet aan kersenfruit, waarbij er mooi gebruik is gemaakt het Amerikaans eiken die een goede diepgang aan deze wijn geeft. Aangevuld met smaken van aardbeien en vanille.
Rijke volbloed Pinot Noir met een afdronk van sappige kersen, aardbeien en vanille.
Roccolo Grassi Valpolicella Recioto wordt gemaakt van de blauwe druiven Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella en Croatina, deze worden ook gebruikt voor Valpolicella wijn te produceren. Deze wijn heeft geuren en smaken van kersen, pruimen zeer rijpe rode bessen, kruiden, tabak en chocolade. Het is een wijn van grote finesse en complexiteit. De wijn is enorm krachtig, vol, zoet maar nooit plakkerig.
Dit is een dessertwijn, hoog in het suikergehalte.
De Roccolo Grassi Recioto Soave wordt gemaakt van de Garganega druif, deze worden alvorens ze te persen gedroogd. Aroma's van rijp geel fruit zoals perzik en abrikoos met daarbij honing en een subtiele hazelnoot aroma. In smaak wat caramel, toffee en naast het gele fruit komt ook mandarijn naar boven. Veel structuur, body en karakter. Fluwelig op de tong met een zeer mooie en lange afdronk.
Dit is een dessertwijn, hoog in het suikergehalte.