Toont alle 8 resultaten
Een rosé wijn van 100% Grenache waarvan de stokken groeien in een kleirijke en vulkanische grond. Na het persen macereren het sap samen met de schillen voor een periode van 8 uur, hierdoor ontstaat de mooie zalmroze kleur.
Deze wijn heeft een zeer expressieve neus van grapefruit en rozen. We proeven een elegante wijn en toont een frisse zuurgraad met een minerale achtergrond. Een smaakexplosie van kers en blauwe bes, zeker de moeite waard om deze te proeven!
Zeer verfrissend, minerale achtergrond, fruitaroma's van blauwe bes en kers.
Deze Priorat wordt gemaakt van de Garnacha en Carinena druiven. De wijnmakers Franck Massard en Christophe Brunet wilden een wijn maken uit de Priorat met de beste uitdrukking van terroir, mineraliteit en frisheid. Hiervoor hebben ze gezocht naar wijngaarden geselecteerd op steile terrassen op een hoogte van 400 meter, beschut tegen de brandende zon. Oogstjaar 2012 wordt gekenmerkt door hitte en droogte waardoor de bessen kleiner zijn uitgevallen dan andere jaren. Hierdoor is de opbrengst wel kleiner en veel geconcentreerder. De Humilitat wordt gerijpt in gebruikte Franse eikenhouten vaten met een medium toast, voor een periode van 12 maanden.
Deze wijn heeft een donkere robijnrode kleur. Een aantrekkelijke neus gecombineerd met aroma's van rode en zwarte bessen, kers, kruiden en licht gerookt hout. Veel mooi rood fruit met vooral primair cassisfruit, speels glas wijn met een goede spanning.
Fruitig en vol van smaak, aroma's van cassisfruit en hout.
In de fase dat Franck Massard en Christophe Brunet het wijndomein overnamen waren beide nog in dienst bij hun werkgever. Een concurrentiebeding verbied om hun namen op het etiket te zetten. Zo kwamen Franck en Christophe op het idee om iets persoonlijks op het etiket te zetten: een vingerafdruk. Vandaar de naam Huellas (dit is Spaans voor vingerafdruk).
Deze Priorat wordt gemaakt van de Carinena en Garnacha druiven. 20% van deze wijn is gerijpt in nieuwe Franse eikenhouten vaten (500L) en de resterende 80% wordt gerijpt in Franse eikenhouten vaten die max. 3 jaar oud zijn, over een periode van 12 maanden.
Geuren en smaken van rijp fruit, kersen, vijgen, tijm en rozemarijn. De fijne tannine geeft deze wijn een prachtige structuur, de wijn heeft een goede zuurgraad, mooi vol rijp rood fruit en een hele lange aangename afdronk. Een genot om te drinken!
Een kruidige volle wijn met smaken van kersen, vijgen, tijm en rozemarijn.
Les 3 Amis is een project van 3 vrienden gespecialiseerd en gepassioneerd door wijn (vertaald naar het Frans: 'Amis'), Dominique Roujou de Boubée, Laura Montero en Franck Massard. Dominique en Laura zijn samen een stel en zijn allebei hoog opgeleide enologen uit Galicië. Franck Massard begon als Master Sommelier en heeft zijn passie laten groeien naar wijnmaker, heeft ooit voor het grote wijnhuis Torres gewerkt.
De Audacia is gemaakt van 100% Godello en heeft 10 maanden op zijn 'lees' gerijpt. In zijn jonge jaren onthult de wijn een combinatie van bloemen zoals roos en kamperfoelie en fruitige tonen zoals peer en appel met tonen van ongebrande amandelen. We proeven een volle wijn met een goede zuurgraad, zeer mooi rijp fruit en heeft een minerale toon doordat de Godello druiven groeien op leisteen.
Volle wijn met een goede zuurgraad, zeer mooi rijp fruit en een minerale toon.
Deze 100% Malbec uit het Argentijnse Mendoza wordt gemaakt van 70-jaar oude wijnstokken op zand en kleigronden in de Uco vallei. Van de productie rijpt 20% in nieuwe eiken vaten om het karakter en de expressie van de wijngaard zo volledig mogelijk te behouden. van de resterende productie rijpt 50% in oude vaten en 30% in roestvrijstalen vaten.
De vintage 2014 is een donkergekleurde rode wijn. Dankzij de frisse zuren, past deze wijn bij veel gerechten. Dit is geen typische Malbec, een wijn die vol van smaak is met mooie blauwe bessen aroma en elegante kruidigheid. De wijn is goed in balans met een zachte frisheid met op de achtergrond een mooi kersenaroma.
Blauwe bes, kers, kruidig, aards, vol, zachte frisheid.