Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond
De wijngaarden van Pradio bestrijken in totaal 35 hectare. De wijngaarden liggen in droge en zonnige velden, die voornamelijk bestaan uit grindachtig terrein. De vierde generatie van de Cielo Family zet zich in voor het produceren van unieke wijnen voor elegantie en persoonlijkheid.
Goud gele kleur met geuren van appel, peer en citrusfruit. Knisperende mousse met een delicate afdronk van appel en peer. Doordrinkbare wijn die voor iedereen toegankelijk is.
Knisperende mousse met een delicate afdronk van appel en peer.
Roccolo Grassi Valpolicella Recioto wordt gemaakt van de blauwe druiven Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella en Croatina, deze worden ook gebruikt voor Valpolicella wijn te produceren. Deze wijn heeft geuren en smaken van kersen, pruimen zeer rijpe rode bessen, kruiden, tabak en chocolade. Het is een wijn van grote finesse en complexiteit. De wijn is enorm krachtig, vol, zoet maar nooit plakkerig.
Dit is een dessertwijn, hoog in het suikergehalte.
De Roccolo Grassi Recioto Soave wordt gemaakt van de Garganega druif, deze worden alvorens ze te persen gedroogd. Aroma's van rijp geel fruit zoals perzik en abrikoos met daarbij honing en een subtiele hazelnoot aroma. In smaak wat caramel, toffee en naast het gele fruit komt ook mandarijn naar boven. Veel structuur, body en karakter. Fluwelig op de tong met een zeer mooie en lange afdronk.
Dit is een dessertwijn, hoog in het suikergehalte.
De Baccolo Bianco is gemaakt van gedeeltelijk gedroogde druiven, hierdoor wordt de wijn voller en rijper van smaak. Een mooie aromatische wijn met duidelijke geuren van vers gemaaid gras, groene appeltjes en ananas. De smaken zijn fris en licht kruidig. Een heerlijke goed doordrinkbare wijn.
Deze nieuwe-stijl Valpolicella is eleganter en minder zwaar met dezelfde rijpheid en structuur als we gewend zijn van de Valpolicella. Met grote passie heeft Camilla deze wijn op de markt gezet nadat ze een research gedaan had. Ze heeft geëxperimenteerd met een kort drogingsproces voor de Profasio. De druiven worden één maand gedroogd, normaal gesproken ondergaat een Valpolicella Superiore geen drogingsproces. Na het drogingsproces en fermentatie wordt de wijn 12 maanden in Franse eiken vaten gerijpt.
Een harmonieuze wijn met intense smaak aroma's van rijpe kersen, gedroogde cranberries en balsamico. Aroma's van vanille en zoethout, zwarte peper met een hint van tropisch fruit. In de mond heeft de wijn een fijne balans met een zachte tannine en een lange afdronk.
Fijne tannines, goed in balans, lange afdronk.